Rudi (Yestas Darius)

S. 25.4.2006

k. 28.8.2014

Kasvattaja: Satu Vihanto, Suomi

Jokainen hetki olet mielessäni, vahvana sydämessäni. Olet niin rakas.

Kiitos Rudi siitä, että annoit elämäämme niin paljon.

Every moment you are in my mind, strong in my heart. I love you so much. Thank you Rudi for giving so much in to our life.

 

 

Ryty (Ukko-Pekan Yojo)

S. 26.10.1999

K. -2010

 

Suuri persoona jota edelleen kaipaan.´The BIG person that I still miss.

 

Patu (Don Camillo vom Silvestersee)

s. 28.7.2013

k. 21.2.2019

Iskän Ukko ja äitin poika. Meidän niin rakas Äijä joka lähtiessään jätti taloon suuren aukon. Lähdit liian pian emmekä unohda sinua koskaan.

Daddy's man and mummy's boy. Our so much loved Godger left so big empty space to our house. You left too soon and we will never forget you.

Tino (Dimar vom Nymphensee)

s. 3.6.2009

k. 11.6.2019

Meidän Tino jätti meidän kauniina kesäpäivänä. Kivut olivat niin suuret, että oli pakko tehdä päätös ikuisista jäähyväisistä. Koti on niin hiljianen kun rakas, musta Lintukainen on poissa. Taas yksi ketä emme koskaan unohda.

It was a beautiful summer day when you left us.The pain was so hard taht we had to make a decision ad say the last goodbye. Now our house is so quiet when our loved, black Lintukaine has gone. One more to the list "I will never forget".

 

Tytsy (Kleinemyyn Ariel Mermaid)

s. 12.3.2017

k. 14.2.2020

On asioita joista ei koskaan pääse yli, niiden kanssa vai on opittava elämään. Olit äidin tyttö, minun varjoni ja elämäni suuri rakkaus. Nyt ei ole sinulla kipuja ja se on ainoa lohtuni.

There are things that you will never get over, you just have to learn to live with them. You were mummy's girl, my shadow and the love of my life. Now you don't have any pain and that is the only thing that comforts me.